Teit meistä kauniin -elokuva voitti yleisö-Jussin

Kiistelty Teit meistä kauniin -elokuva voitti äänivyöryllä Yleisön suosikin palkinnon Jussi -gaalassa 2017. 

Ohjaaja Tuukka Temonen omisti palkinnon nuorille. ”Tää on kaikille niille nuorille tyypeille jotka asuu Heinolan kaltaisissa paikoissa. Teillä on ihan superhankalaa, te ette tiedä mitä te teette tulevaisuudessa. Ei mekään tiedetty silloin. Ja siinä kohtaa, kun te päätätte jonkun unelman, mitä kohti te meette, ihan hirveen moni ihminen haluu sanoo teille, että siitä ei tuu mitään. Voimia siihen.”  Teit meistä kauniin -elokuva ja sen menestys ovat Temosen mukaan eläviä esimerkkejä siitä, mitä kaikkea on mahdollista saavuttaa, kun vaan uskoo omiin unelmiinsa. 

Teit meistä kauniin -elokuvan työryhmä haluaa kiittää kaikkia äänestäjiä, jokaista katsojaa ja kaikkia, jotka ovat mahdollistaneet elokuvan ja myötäeläneet sitä. Yleisön suosikki -palkinto on erityisen tärkeä tekijöille, jotka tekevät elokuvia nimenomaan katsojille.

Suomalaisten elokuva-alan ammattilaisten järjestö Filmiaura jakoi Jussi-palkinnot perjantai-iltana 27.3.2017 Helsingin Kaapelitehtaalla. Yleisö-Jussin saaja ratkesi MTV3:n järjestämän yleisöäänestyksen perusteella.

tmk elokuva