Teit meistä kauniin -ensi-iltakiertue tarjoaa maksuttoman elämyksen

Tunnelma 90-luvun Heinolassa on synkkää. Lama riepottelee pientä paikkakuntaa, nuoret turhautuvat tekemisen puutteeseen ja tie parempaan tulevaisuuteen vaikuttaa pitkältä. Samaan aikaan syntyy yksi musiikkimaailman kirkkaimmista tähdistä, Apulanta. Bändistä tehty elokuva Teit meistä kauniin vie katsojan lähelle yhtyeen alkuaikoja ja näyttää todellisuuden suomalaisesta arjesta taloudellisen kriisin keskellä.

Ensi-iltakiertue tuo tuntemukset neljälle paikkakunnalle viikkoa ennen varsinaista ensi-iltaa. Kiertue lähtee matkaan Oulusta 1.9., josta Seinäjoen sekä Jyväskylän jälkeen saavutaan Joensuuhun 4.9. Elokuvan jälkeen lavalle nousee yllätysartisteja esittämään tulkintoja Apulannan musiikista.

Varsinainen ensi-ilta on 7. syyskuuta. Kaikki tilaisuudet ovat loppuunvarattuja.